Algemene voorwaarden

Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, lees ze even door :)

Betaling
Alle vermelde prijzen op onze website zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten, Typ en/of drukfouten voorbehouden. Wij hanteren de Postnl verzend tarieven, bij bestellingen boven € 50.- verzenden we gratis.

Deze kosten voor verzending zie je opgeteld bij je bestelling in je winkelmand. Je ontvangt van ons een bevestigingsemail email over je bestelling, mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen neem dan even contact met ons op.

We hanteren een betalingstermijn van 7 dagen. Wanneer na het verstrijken van dit termijn nog geen betaling is ontvangen zullen we een herinnering sturen. Indien na 2 dagen nog niet aan de betaling voldaan is, komt de bestelling te vervallen.
Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen en op te halen in Haarlem. Dan betaal je bij het afhalen, dit kan contant of je kunt pinnen.

Verzending
We verzenden van maandag tot en met vrijdag, bestellingen voor 13 uur geplaatst worden nog dezelfde werkdag verzonden. Whispers of Nature is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van artikelen tijdens verzending via de post. Tegen een meerprijs kunt je dit risico verzekeren. Mocht je dit willen, neem dan even contact met ons op.

International Orders
International orders can be placed in our system and we ship worlwide. If you have any questions or need some assistance, you can email us. info@whispersofnature.nl

Unieke Items
Het grootste deel van de producten in onze webshop worden in beperkte oplage gemaakt waardoor je verzekerd bent van een uniek product. Onze producten worden met veel zorg en liefde met de hand gemaakt en daarom is de afwerking anders dan bij massaproductie.

Kado Service
Wij pakken alle onze bestellingen feestelijk in. Wil je dat wij een kado voor je versturen, dan kan dat! Het is mogelijk om bij een bestelling een alternatief afleveradres te kiezen. Dit adres kun je aangeven binnen de bestelprocedure. Ook is het mogelijk om een persoonlijke tekst voor de ontvanger op te geven, voeg deze tekst toe bij opmerkingen en wij zorgen voor mooie verpakking en een kaartje, zonder extra kosten.

Retour
Als het artikel om de een of andere reden niet bevalt, kan het geretourneerd worden. De verzendkosten voor deze terugzending zijn voor je eigen rekening. Neem in het geval dat je een artikel wilt terugzenden wel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling even contact met ons op. Wij accepteren alleen ongeschonden en ongebruikte artikelen die helemaal intact zijn. Het bedrag van je bestelling inclusief de verzendkosten zal dan, zo spoedig mogelijk, worden teruggestort. Als een retour zending bij ons ongemeld binnenkomt wordt deze geweigerd.

Aansprakelijkheid
De kleuren van de getoonde artikelen proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleur instelling en mogelijkheden van je beeldscherm, de lichtval, het soort beeldscherm kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet voor 100% garanderen. Retouren op lichte kleur afwijkingen kunnen wij dan ook niet accepteren. Bij twijfel e-mail ons met je vragen. Wij zullen onze uiterste best doen je zo snel mogelijk te antwoorden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor druk- en of typefouten, waardoor onopzettelijk een verkeerde prijs is weergegeven. We zullen de prijs dan z.s.m. aanpassen. Prijswijzigingen voorbehouden. Whispers of Nature is niet aansprakelijk voor letsel, dat is ontstaan door verkeerd en/of onredelijk gebruik van de artikelen. We zijn niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik zoals te heet wassen en in de droger doen etc.

Mocht je naar aanleiding van deze voorwaarden vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen via info@whispersofnature.nl

Whispers of Nature
Kamer van koophandel: 52243583
BTW nummer: NL002152529B55
Rabobank IBAN: NL36RABO0132546221 

contact: info@whispersofnature.nl / Elizabeth Dobrinka 06-50849728

Home