just a story

hej fijn je op deze plek te ontmoeten, wees welkom ♥

Al jaar en dag mag ik dit hoekje van het cyberweb het mijne noemen. Een plek waar mijn binnenwereld vorm krijgt en jij deelgenoot bent. Soms in meer, af en toe in mindere mate, soms met alle aandacht of sluimerend als de fysieke verbinding in de Jacobijnestraat voorrang had. Maar altijd de plek waar die binnenwereld ruimte heeft en vorm aanneemt, volledig mag zijn.

Ik ben er van overtuigd geraakt dat als je die binnenwereld de ruimte geeft en zichtbaar maakt, je volledig kan zijn zoals het de bedoeling is;  'A spiritual being having a human experience'. Vanuit die zoektocht naar integratie en het vinden van balans van binnen en buitenwereld kun je namelijk je mooiste bijdrage aan een gezonde nieuwe wereld leveren, ja toch?

Dit pad gaat langs herinneringen, energiewerk, aardse verbinding, intuïtieve en creatieve ontwikkeling, ancestral healing, rewilding, acceptatie en embodiment en al dat wat nog geen woorden heeft, maar wel aanwezig is. Ik nodig je uit om een stukje met me mee te gaan en te onderzoeken hoe jij, als spiritueel wezen, die menselijke ervaring vorm geeft. Kunnen we samen de wereld een beetje mooier in gaan kleuren. 

x Elizabeth Dobrinka

Home